Κάνε εγγραφή.

Κλείσε σήμερα τη θέση σου στο Growth Hacking Academy! 🤙

Κόστος συμμετοχής: Κανονικό €980 / Early bird €850 (έως 3/9) / Super early bird €760 (έως 31/7)
Τμήμα: Σεπτ. – Οκτ. 2018 (22/09 – 07/10)


Πληροφορίες πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε Online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.  Με πιστωτική κάρτα έχετε την δυνατότητα δόσεων, ενώ με την χρεωστική θα εξοφλήσετε όλο το ποσό. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πληρωμής μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ελληνοαμερικανική Ένωση στο 2310 557633

Με την διαδικασία Online πληρωμής που σας παρέχει το site μας θα μεταβείτε σε ασφαλές περιβάλλον πληρωμής της Viva Payments.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή θεωρείται έγκυρη με την πληρωμή της. Εάν ακυρώσετε την συμμετοχή σας πριν την έναρξη του προγράμματος θα σας επιστραφεί όλο το ποσό των διδάκτρων.  Εάν ακυρώσετε την συμμετοχή σας αφού ξεκινήσει το πρόγραμμα, τα δίδακτρα δεν επιστρέφονται, ενώ έχετε το δικαίωμα να συμμετάσχετε σε επόμενο κύκλο του προγράμματος χωρίς επιπλέον χρέωση.

H εγγραφή σας, η δήλωση των στοιχείων σας και η πληρωμή της συμμετοχής για το Growth Hacking Academy γίνεται στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Πολιτική Προστασίας Δεδομένων

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση συλλέγει και κάνει χρήση προσωπικών δεδομένων με σκοπό την επικοινωνία με το κοινό της, την εξυπηρέτηση αυτού, την ενημέρωση, υλοποίηση και αναβάθμιση των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών της προγραμμάτων και υπηρεσιών που αναπτύσσει είτε αυτοτελώς είτε σε συνεργασία με άλλους φορείς,  και την ενημέρωση για δυνατότητες είτε εκπαιδευτικής είτε πολιτιστικής φύσεως. Τα δεδομένα που ζητάμε θα τηρούνται από την Ελληνοαμερικανική Ένωση σε ηλεκτρονικό και/ ή φυσικό αρχείο και θα αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας για τους σκοπούς που περιγράφονται παραπάνω. Έχετε δικαίωμα εύλογης πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς, να ζητήσετε αντίγραφο, ή να διορθώσετε σε περίπτωση που είναι ανακριβή. Για περισσότερες  πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης: Ε: [email protected], Τ: 210 3680056